U Sesvetama je jučer 18. lipnja održano Prvenstvo Hrvatske u slobodnoj borbi. Kao i uvijek, prvenstvo je obilovalo mečevima kojih se ne bi posramili niti profi priredbe. Nakon što smo 3 godine propuštali PH zbog objektivnih razloga poput prezesićenosti kalendara natjecanja ove godine Pit Bullovi borci nastupili su u jakom sastavu te osvojili sedam zlatnih, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju te stavili izvanredan dojam i sve to pod vodstvom glavnog trenera za slobodnu borbu profesora Paola Kekezovića koji je zajedno sa članom uprave našeg kluba slobodne borbe Dinom Zrilićem napravio zaista odličan posao zadnjih godinu i po dana otkad je pokrenuta MMA sekcija u Pit Bullu. U Sesvetama je jučer 18. lipnja održano Prvenstvo Hrvatske u slobodnoj borbi. Kao i uvijek, prvenstvo je obilovalo mečevima kojih se ne bi posramili niti profi priredbe. Nakon što smo 3 godine propuštali PH zbog objektivnih razloga poput prezesićenosti kalendara natjecanja ove godine Pit Bullovi borci nastupili su u jakom sastavu te osvojili sedam zlatnih, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju te ostavili izvanredan dojam i sve to pod vodstvom glavnog trenera za slobodnu borbu profesora Paola Kekezovića koji je zajedno sa članom uprave našeg kluba slobodne borbe Dinom Zrilićem napravio zaista odličan posao zadnjih godinu i po dana otkad je pokrenuta MMA sekcija u Pit Bullu.

HSSB je iskoristio trenutak te na proširenoj sjednici saveza odlučio kako se iz amaterskog djela natjecanja definitivno izbacuju soccer kickovi dok se low kickovi i dalje dozvoljavaju ali se ne boduju.Snimku finalnih mečeva i profi dio priredbe možete pogledati na gol.hr .

Rezultati sa PH (prvaci + borci Pit Bulla):
KADETI

60 kg
1. Kaznačić Antonio   (Gladiator Du)
70 kg
1. Blekić Sandi (Trojan Pu)
75 kg
1. Plavljanić Denis   (Pit bull)
80 kg
1. Dodoja Vicko  (Pit Bull)
85 kg
1. Bjelopera Željko   (Gladiator Du)
+85 kg
1. Milković Kristijan  (Gladiator Du)


JUNIORI:

- 65 kg  
1. Bego Frane  (Pit Bull)
-70 kg
1. Kaznačić Domagoj  (Gladiator Du)
3. Frane Bego (Pit Bull)
-75 kg
1. Plavljanić Denis (Pit Bull)
- 80 kg
1. Dodoja Vicko  (Pit Bull)
5.-8. Stipe Mršić
-85 kg
1. Zurak Ivan  (Bandog Zd)
- 93 kg
1. Biškić Ilija  (UFK Trešnjevka ZG)
+ 93 kg
1. Vitasović Ivan  (Trojen Pu)
2. Plazibat Antonio  (Pit Bull)

SENIORI:

-66kg
1. Selimović Dražen  (Trojan Pu)
-70kg
1. Kragić Mario (Spalato)
-77 kg
1. Cukon Andrej  (Trojan Pu)
5.-8. Joško Malenica
-84kg
1. Babić Alen  (Prime Poreč)
-93 kg
1. Neferanović Vlado  (Champ gym Os)
+ 93 kg
1. Tovarović Damir  (Pit Bull)

ŽENE:

1. Marija Malenica (Pit Bull)

Posebno upečatljiv bio je nastup Pit Bullovog superteškaša Damira Tovarovića koji je u dosadašnjoj karijeri imao niz zapaženih rezultata u stand-up udaračkim športovima a posljednje vrijeme posvetio je i borbi na tlu tako da je na zaista impresivan način sa dvije uvjerljive pobjede prekidom pod vodstvom Paola Kekezovića i Tonija Vitaljića došao do zlata i u ovom zahtjevnom športu.