Danas je i sluzbeno odlaskom zadnjih reprezentacija iz Beograda završeno 8. svjetsko kickboxing prvenstvo za juniore a ujedno i četvrto prvenstvo svijeta za kadete koje je trajalo od ponedjeljka. Hrvatska reprezentacija ostvarila je zapažene rezultate iako nas boli činjenica da po prvi put nemamo muškog osvajača zlatne medalje u ringovnim disciplinama unatoč činjenici da smo imali čak 21 predstavnika, u ringu su muški uspjeli izboriti nastup u četiri finala (Šulc- Trojan Pula, Čikotić- Mornar, Rudan P.K. IV te Čatipović- Pit Bull) ali nazalost nijedan od njih se nije uspio okititi zlatnom medaljom dok su cure osvojile četiri zlata (Bodač i Tabak- Pit Bull, Maršić- Imotski te Jurišić- Mornar). U mekim disciplinama Hrvati su imali dosta osvojenih medalja poglavito u disciplini light contact dok su u tradicionalno vrlo brojnoj konkurenciji semi contacta rezultati bili nešto slabiji. Borci Pit Bulla napravili su spektakularne rezultate te su doslovce oduševili kickboxing svijet, nastupili su četvero splitskih Pit Bullova te su svi osvojili medalje.
Tomislav Balić, low kick do 57 kg- brončana medalja, Tomo je kao najmlađi natjecatelj (15 godina) u svojoj tezinskoj skupini napravio pravi podvig te je u konkurenciji 20 boraca iz cijelog svijeta uzeo broncu i to na način da je u osmini glatko na bodove pobijedio prvaka Italije, potom u četvrt finalu klasičnim nokautom u 1. rundi pobjeđuje prvaka Kanade da bi u polufinalu podijeljenom sudačkom odlukom izgubio od Rusa

Toni Čatipović, low kick do 86 kg- srebrna medalja, Toni je kao nositelj izbjegao četvrt finale te je glatkom pobjedom na bodove nad prvakom Srbije kojeg je deklasirao u svim segmentima borbe izborio nastup u finalu u kojem je porazen na bodove od zasigurno najboljeg borca od svih tezinskih skupina, ostaje zal što Toni nije krenuo svom snagom od samog početka nego je u prvoj rundi prepustio inicijativu rusu koji je stečenu prednost teškom mukom uspio zadrzati do samog kraja borbe.


Marija Bodač, low kick do 56 kg- zlatna medalja, prvakinja svijeta, Mare je kao aktualna Europska prvakinja bila slobodna u četvrt finalu da bi u polufinalu deklasirala prvakinju Rusije koja joj je bila glavna konkurentica za zlato, u finalu je slavila protiv prvakinje Srbije koju je porazila sa 15-ak bodova razlike te je dokazala da u juniorskoj konkurenciji definitivno više nema ravnopravnu konkurenciju pa će od iduće sezone krenuti u pohod na seniorska zlata.


Matea Tabak, low kick 65 kg- zlatna medalja, prvakinja svijeta, Matea je biljirala na ovom svjetskom prvenstvu te je definitivno bila najbolja natjecateljica od svih kategorija a posebno je intrigantno to što je sa svega 16 godina bila najmlađa od svih konkurentica, u četvrt finalu je deklasirala rusku prvakinju koju je umalo i nokautirala, u polufinalu je pobijedila izvanrednu prvakinju Srbije koja je bila osjetno viša od nje da bi u finalu totalnom dominacijom u sve tri runde sa 15- ak bodova razlike pobijedila Poljsku prvakinju i okitila se naslovom prvakinje svijeta.

Pit Bull Zagreb je na ovom SP imao jednog predstavnika čiji nastup će ostat zlatnim slovima upisan u klupskim arhivima kao prvi nastup nekog juniora našeg Zg kluba na svjetskim prvenstvima a ujedno i  kao prvog osvajača medalje na SP-ima

Stipan Prtenjača, low kick 63,5 kg- brončana medalja, Stipan je nastupio u izuzetno brojnoj (24 borca) i jakoj kategoriji, u 1/16 bio je slobodan da bi u osmini finala u teškoj borbi pobijedio prvaka Uzbekistana, u četvrt finalu u borbi za medalju savladao je prvaka Rusije da bi u polufinalnoj borbi u vrlo izjednačenoj borbi izgubio od prvaka Srbije iako ne bi bilo nepošteno da su suci u ovoj borbi dignuli rukui našem borcu, srbin je kasnije u finalu pobijedio i Kazahstanca te osvojio zlato.