Najbolji Hrvatski boksač današnjice i najuspješniji Hrvatski superteškaš svih vremena osvojio je opet prvenstvo Hrvatske u boksu pobijedivši apsolutno sve konkurente za reprezentaciju, redom Ivana Andrašića pa Dina Mansoura i na kraju Filipa Hrgovića. Treba pohvaliti ove mlade borce jer su pokazali veliko srce i zelju za dokazivanjem i pružili odlične borbe, samim time dokazali su sva trojica svoj potencijal i da Hrvatska može sa pravom računati da bi se neko od njih trebao plasirati na OI u Riu 2016. S druge strane Tomas je dokazao da je bio i ostao kralj Hrvatskog boksa i da bi u Londonu trebao donijeti i medalju.
Ovaj njegov uspjeh je tim slađi zato što ga je prije tri tjedna vlasnik boksačkog kluba Leonardo na jedan perfidan način udaljio iz reprezentacije i time pokazao beskrajan nepotizam jer je ugurao boksače koje je sad Marko porazio.
Treba posebno pohvaliti i Dina Vidovića koji je u poluteškoj kategoriji ostvario tri pobjede da bi u finalu izgubio od dugogodišnjeg reprezentativca u ravnopravnoj borbi.