Naša šampionka Marija Malenica borila se ovaj vikend u talijanskom Loanu pokraj Francuske granice protiv domaće favoritkinje Luisielle Maccioni za naslov Europske prvakinje do 58 kg po K1 pravilima u Kombat Ligi ali za natjecateljice u B klasi tj. one koji imaju manje od 20 mečeva. Borba je bila vrlo uzbudljiva i atraktivna a suci su nakon tri runde po tri minute borbu procijenili neodlučeno iako je Mare bila puno bolja, ta odluka je "otkupila" domaću publiku te je u ekstra rundi cijela dvorana navijala za nju pa je dobila dodatni motiv i u četvrtoj rundi deklasirala talijanku.
U uvodnom meču nastupio je i naš velteraš, također po K1 pravilima u četiri runde Finko Barišić koji je dao odličan meč protiv čvrstog i iskusnog domaćina Roberta Scanua ali je poražen na bodove.
U sklopu priredbe nastupao je još jedan hrvatski borac i to u turniru do 67 kg- Renato Gogošević koji je poražen od izvanrednog francuza Johnnya Tancraya na bodove u tri runde te je i on odradio vrlo hrabru borbu i ostavio odličan dojam.