Danas je u austrijskom Villachu završen prvi dan svjetskog prvenstva u kickboxingu za discipline low kick i lght contact. Borci našeg kluba imali su tri pobjede i tri poraza te su ostavili solidan dojam, evo kako je to izgledalo danas: Goran Mimica je u kategoriji do 63,5 kg u šesnaestini finala poražen od ukrajinca na bodove 3:0.
Boris Vujević  je u kategoriji do 67 kg prvo pobijedio bez borbe protiv mađara koji nije prošao na vagi u šesnaestini finala pa je poražen og grka u osmini finala od grka na bodove 3:0.
Zatim je na ring izašao Damir Tovarović u superteškoj kategoriji te je deklasirao prvaka BiH Ivana Soldu jednoglasnom odlukom sudaca te ga sutra u borbi za medalju očekuje francuski div Noel Cadet.
Nakon Damira izvanredan je bio i Frane Radnić koji je kao nositelj bio slobodan u šesnaetini da bi u osmini finala deklasirao starog poznanika Danielea Peru, sutra ga u borbi za medalju očekuje vrlo opasni poljak koji je skinuo jednog od glavnih favorita kirgistanca Offoija. Zagrebački Pit Bull Mario Agatić u prvom kolu do 75 kg poražen je od Ukrajinca Vasenka.

Sutra na ring izlaze osim Frane i Damira još Agron, Marija i Željana a kako imaju vrlo teške protivnike čak i osvajanje samo jedne medalje bilo bi velik uspjeh.