Naši šampioni Toni Čatipović i Roko Doždor kasno sinoć nastupali su na tradicionalnoj kickboxing reviji "Noć Gladijatora" u Čapljinskoj gradskoj dvorani koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Prvo je u ring izašao naš mladi, 15- godišnji šampion Roko Doždor u low kicku do 60 kg protiv favoriziranog juniorskog prvaka Srbije Novaka Radulovića. U vrlo zanimljivoj i izjednačenoj borbi Roko je stigao do vrijedne i zaslužene pobjede zahvaljujući u prvom redu odličnoj pripremljenosti i velikoj hrabrosti i to posebno u posljednjoj, trećoj rundi u kojoj je zadao niz ubojitih i preciznih low kickova koji su definitivno presudili meč te su suci dodijelili jednoglasnu pobjedu našoj velikoj nadi.

U predzadnjoj borbi večeri nastupio je naš 20 godišnji borac, juniorski prvak svijeta u tajlandskom boksu 2010. te juniorski prvak svijeta u savateu 2011. Toni Čatipović. U svojoj 6. borbi po profesionalnim pravilima u K1 disciplini do 91 kg stigao je do još jedne vrijedne pobjede. Nakon što je odlično otvorio meč te krajem prve runde i dobro uzdrmao srpskog prvaka Strahinju Ivanovića, rutinski je odradio drugu a potom i treću rundu i slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Ova pobjeda posebno  veseli jer Toni zbog frakture šake, zadobivene na Obračunu u ringu održanom u ožujku, sve do sinoć nije imao meč i na ovaj, najbolji mogući način, se pobjedom vratio u ring.

Nakon juniorskog prvenstva Europe u Poljskoj potom seniorskog prvenstva svijeta u Brazilu, pa Rebićevog nastupa u Mannheimu, Mitrivićkinog i Tabakicinog nastupa u boksu u Sesvetama i Agronovog sjajnog nastupa u Moskvi, nakon ova dva uspješna nastupa u BiH i Francuskoj, naše borce očekuje još nastup u Parizu i Antalyiji te za kraj sezone Croatia Open u Zagrebu 15.12.