Naši natjecatelji ovog vikenda imali su nastupe u Sesvetama, gdje se održžavalo PH u slobodnoj borbi za sve uzraste te u Slavonskom Brodu na PH za juniore u full contactu. I na jednom i drugom natjecanju klub je nastupio izrazito oslabljen i u pomlađenom sastavu iz nekoliko razloga. Dva naša najbolja juniora (Panžić i Deskaj) putuju u Istanbul na SP u tajlandskom boksu, naši najbolji MMA borci već nastupaju u profesionalnoj OMS ligi, potom jer  je zavladala gripa a ima i nešto ozlijeđenih, neki su borci zauzeti i obvezama u boksačkom savezu a neki su juniori ipak prešli juniorski razinu kvalitete pa se pripremaju za nastup na seniorskom PH koje će se održžati 23.03. u Splitu u organizaciji našeg kluba.

Unatoč svemu tome, naši borci od kojih niti jedan još nema ni deset nastupa uspjeli su osvojiti čak sedam medalja na ova dva natjecanja.

U Sesvetama na PH u slobodnoj borbi medalje su osvojili:

KADETI:
-76 kg Tonći Rosandić SREBRO

JUNIORI:
-92 kg Vicko Dodoja SREBRO

SENIORI:
-84 Filip Sedlar SREBRO
-92 Dobri Kurtić BRONCA

Posebno treba istaknuti i činjenicu da su se u Sesvetama borbe odvijale na tatamiju a to našim borcima nikako nije išlo u prilog a i tek posljednjeg tjedna se saznalo za odlazak na ovo natjecanje s obzirom na neke dileme u savezu. Vicko Dodoja je zbog toga nastupao u većoj kategoriji jer nije imao vremena za postići svoju borbenu kilažu, unatoč tome briljantno je odradio tri borbe i nijanse su ga dijelile od zlata u teškoj kategoriji a u kadetskom finalu sudac je previdio tapkanje protivnika u našu korist.


U Slavonskom Brodu na PH u full contactu medalje su osvojili:

-60 kg Roko Doždor BRONCA
-71 kg Deni Kovačević SREBRO
-81 kg Ivo Ilić BRONCA

Posebno treba napomenuti da je Roko Doždor grubom sudačkom pogrješkom oštećen te je nezasžluženo poražžen u polufinalu. Naš mladi 16- godišnji zagrebački Pit Bull Deni Kovačević, u svom prvom nastupu na PH uopće, nakon odlično odrađenih kvalifikacija dobio je veliku temperaturu i groznicu i jedva je došetao do ringa i ušao u borbu iako su mu i služžbeni doktor i treneri vidjevši njegovo stanje, nemoć i malaksalost savjetovali da uopće ne izlazi. Iako je imao neozlijeđenog, težžeg i puno iskusnijeg i starijeg protivnika ostavio je srce na ringu.