Tradicionalno, sa početkom Nove godine objavljujemo rezultatski rezime koji su naš borci postigli u prethodnoj godini, posebno treba apostrofirati izuzetne rezultate na međunarodnoj sceni- Nives Radić osvojila je u Ankari, glavnom gradu Turske Europsko prvenstvo u kickboxingu, u low kicku u kategoriji do 70 kg, na istom prvenstvu Marija Mitrović osvojila je srebro u kategoriji preko 70 kg a posebno impresivan bio je nastup našeg šampiona Agrona Pretenija do 91 kg koji je skinuo najboljeg borca današnjice rusa Alexeya Papina te osvojio srebro u kategoriji do 91 kg i samo ga je viroza spriječila da uzme i zlato, Dino Belošević je opet ostvario odličan uspjeh osvojivši broncu a suci su spriječili da ponovo osvoji zlato. U Ankari je najveće čudo postigao naš Mate Rudan koji je osvojio zlato do 63,5 kg na svom prvom velikom seniorskom natjecanju pobijedivši u četiri iznimno teške borbe.U full contactu svoje prvo zlato na Europskom prvenstvu je osvojila Nives Radić i time napravila pravi športski podvig ujedinivši obje titule u jednoj godini. U borbama po profesionalnim pravilima posebno ćemo pamtiti nekoliko događaja. Prvo je Agron na mega spektaklu u ožujku u Zagrebu u uvodnom meču prije Cro Copa slavio u najboljoj izvedbi večeri. U svibnju je u Madridu naš mladi šampion Toni Čatipović nastupao u svom prvom meču za WAKO PRO titulu te izgubio za nijansu od favoriziranog Franka Munoza na bodove u pet rundi. U prosincu je u Osijeku naš superteškaš, aktualni amaterski prvak svijeta Dino Belošević, slavio u izvanrednoj borbi, u svom prvom meču po profesionalnim pravilima. Posebno trebamo pohvaliti i našeg teškaša koji je ove godine imao četiri profesionalne borbe u slobodnoj borbi Tea Radnića koji je sa tri nokauta došao do finala Only man stuff lige gdje je poražen u produžžecima nakon sudačkog preglasavanja.  U Budvi, na Europskom prvenstvu u savateu naš šampion Dino Belošević je izborio finale svjetskog prvenstva među seniorima u superteškoj kategoriji, nažžalost, u finalnoj borbi u Belgiji za jedan bod nije uspio osvojiti i naslov prvaka te je ostao na odličnoj, srebrnoj medalji.
Prošle godine ponovo su briljirali i juniori- u Budvi je naš juniorski svjetski prvak u tajlandskom boksu i savateu Toni Čatipović u superteškoj kategoriji osvojio srebrnu medalju. Na juniorskom svjetskom kickboxing prvenstvu održanom u Bratislavi, naš Mateo Panžić je osvojio broncu u full contactu do 86 kg a u low kicku izvedbom su oduševili i Andrija Lekić koji je osvojio broncu do 91 kg te Luka Hunić koji je uzeo broncu do 57 kg. Posebno treba istaknuti spektakularan nastup našeg šibenčanina Mate Rudana, koji je osvojio zlatnu medalju u low kicku do 63,5 kg.

Što se tiče domaćih ringova opet je naš klub osvojio najviše odličja na svim držžavnim prvenstvima te bio najuspješniji klub na gotovo svim prvenstvima Hrvatske na kojima je sudjelovao:

U BOKSU, u kojem smo proteklih godina bili najuspješniji Hrvatski klub, pa smo 2011. preskočili prvenstva zbog sramotne odluke o isključenju, to je ostavilo traga ali smo ipak nastupali na prvenstvima Hrvatske, te smo osvojili osam medalja od kojih čak četiri zlatne. Velika stvar je da se boks napokon vratio boksačima i ljudima koji ga istinski vole a posebna nam je čast i zadovoljstvo što je na funkciju izbornika žženske reprezentacije izabran naš Ante Matas.
U TAJLANDSKOM BOKSU među seniorima imamo 8 zlata (5 cura i 3 muška) uz 1 srebro i 4 bronce, kod juniora imamo 4 zlata, 2 srebra i 2 bronce, što nam je i osmu godinu zaredom osiguralo titulu najuspješnijeg Hrvatskog kluba u konkurenciji juniora i seniora.

U FULL CONTACTU među seniorima osvojili smo 5 zlata (sva muška) te 3 srebra i 5 bronci uz titulu najboljeg kluba dvanaestu godinu zaredom dok smo među juniorima osvojili 6 zlata, 3 srebra i 2 bronce te također titulu najboljeg Hrvatskog kluba a Matea Tabak i Luka Prtenjača proglašeni su za najbolje pojedince prvenstva.

U LOW KICKU smo također bili najbolji i to jedanaesti put među seniorima sa 8 zlata (3 cure i 5 muških), 2 srebra i 4 bronce. Među juniorima smo osvojili 3 zlata, 1 srebro i 2 bronce.

Po K1 PRAVILIMA također smo bili najuspješniji klub i to među seniorima po peti put sa osvojenih 4 zlata (2 cure i 2 muška) gdje je Piteša proglašena za najbolju natjecateljicu, 4 srebra i 1 bronca a među juniorima po šesti put sa 4 zlata, 2 srebra i 5 bronci. U SLOBODNOJ BORBI smo među seniorima osvojili jednu broncu, a među juniorima četiri bronce. U SAVATEU smo osvojili zlato, dva srebra i tri bronce među seniorima te dva zlata, dva srebra i dvije bronce među juniorima.

U 2013. ukupno 60 natjecatelja bilo je registrirano za naš klub u svim uzrastima a naši borci nastupili su u ukupno 282 borbe a 159 puta izašli su iz ringa kao pobjednici, osvojili su ukupno 118 medalja od čega 46 zlatnih što su odlične brojke.  Mladim nadama kluba kao i uvijek treba ponovo istaknuti da osim športskih rezultata ne smiju ni po koju cijenu zanemarivat školske obveze koje ipak trebaju biti na prvom mjestu jer športska karijera traje jedan manji žživotni period a školske diplome vrijede dožživotno. Za razvoj kluba a i općenito ringovnih borilačkih športova u Hrvatskoj veliki značaj ima ovogodišnji uspješan završetak školovanja na poslijediplomskom studiju Marka ŽŽaje koji je stekao titulu magistra znanosti u kineziologiji.

 U idućoj godini naše borce očekuju niz važžnih natjecanja- svjetsko seniorsko prvenstvo u low kicku i K1 disciplini u Brazilu, SP u full contactu u Antalyji, juniorsko EP u Poljskoj. U tajlandskom boksu ide se u Tajland na SP. Očekuje nas i SP u savateu u Francuskoj za juniore i seniore, niz EP-a i SP-a u boksu za kadete, juniore, seniore i žene. Preduvjet za odlazak na sva ova natjecanja je svakako osvajanje državnog prvenstva i ulazak u reprezentaciju a prva prvenstva Hrvatske počinju krajem veljače.  Posebno će biti interesantno u Sankt Petersburgu gdje se krajem listopada održžavaju tzv. Olimpijske Igre borilačkih športova a nekoliko naših natjecatelja imat će šansu i tu izboriti nastup. Pripreme za novu sezonu u Zagrebu pod vodstvom trenera Mira Jurca, Ede Hudija i Mislava Vučetića te u Splitu po vodstvom trenera Marka ŽŽaje, Ante Matasa, Gordana Jukića, Ante Varnice i Nene Đurana te kondicijskog trenera Ante Bonačića započele su u ponedjeljak 07.01.Možemo samo poželiti da nam i ova 2013. bude uspješna sa puno vrhunskih športskih ostvarenja!