Stranica 1 od 16

Hrvatski branitelj i heroj Vacika Brajdić je u svoj skromni dom primio čak 16 stradalnika iz poplavljenih područja tako da danas u njegovom domu u kojem bi trebalo živjeti četvero ljudi danas živi 20 (!) ljudi.

Naša boksačka prvakinja, reprezentativka i velika Olimpijska nada, Matea Tabak, nastupila je proteklog vikenda u Njemačkoj. Ponovo je zablistala i nakon što je nedavno dva dana zaredom porazila prvakinju Mađarske sada je skinula i Njemačku prvakinju Reginu Slobodanikov. Ovakvi nastupi naše Matee zaista nam ulijevaju veliki optimizam i nadu da bismo od nje mogli uskoro očekivati svjetske medalje u Olimpijskom boksu.

U Poreču je u subotu 12.04. održan treći dio 21. prvenstva Hrvatske u kickboxingu. Ovog puta na redu je bila kraljevska disciplina- low kick, i to u konkurenciji juniora i konkurenciji seniora. Po 12.- ti put Pit Bull uspio je postati najuspješniji Hrvatski klub osvojivši ukupno 21 odličje, šest zlata, devet srebra i šest bronci.

U subotu 15.03.2014. u Imotskom je održano 21. po redu prvenstvo Hrvatske u full contactu za seniore te 18. prvenstvo Hrvatske u full contactu za juniore. Naši seniori postali su po 13. put najbolji Hrvatski klub u seniorskoj konkurenciji a naši juniori su po 9. put najbolji Hrvatski klub u juniorskoj konkurenciji.

Naše natjecateljice i natjecatelji se ovog tjedna nalaze u Zagrebu gdje nastupaju na prvenstvu Hrvatske u boksu za juniore i žžene. Nastupali su ukupno njih devet a vođa puta bio je profesor Ante Matas koji je ujedno i direktor žženske boksačke reprezentacije.

Tradicionalno, sa početkom Nove godine objavljujemo rezime postignutih rezultata natjecatelja Pit Bulla u prethodnoj godini.

Naši šampioni Toni Čatipović i Roko Doždor kasno sinoć nastupali su na tradicionalnoj kickboxing reviji "Noć Gladijatora" u Čapljinskoj gradskoj dvorani koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Naš Pit Bull, Zvonimir Martić postao je viceprvak svijeta u superteskoj kategoriji u Francuskom Clermontu. Nakon što je pobjedama u lipnju, također u Cleromtu, nad prvakom Srbije a potom i prvakom Italije izborio plasman u samu završnicu potpuno je dominirao nad izuzetno jakim protivnikom nekadašnjim Europskim i svjetskim prvakom Auriangom iz Francuske u prvoj rundi. Od silovitog krošea Zvonimiru je već u prvoj rundi pukla saka, ali nastavio je lavovsku borbu te je dva puta srušio opasnog Francuskog protivnika. Potom je Zvoni iskacilo lijevo koljeno te je morao prekinuti meč sredinom treće runde. Zvonimir Martić zaslužio je velike čestitke i pljesak čitave Hrvatske delegacije i objektivne Francuske publike (dvorana od cca 5000 sjedećih mjesta je bila ispunjena do posljednjeg mjesta) na lavovskoj borbi u kojoj je do ozljede bio bolji suparnik i imao bodovnu prednost.
U subotu je naš mladi teškaš Agron Preteni nastupio na najvećoj kickboxing priredbi  ikada održanoj u istočnoj Europi.

Matea Tabak, koja se borila u kategoriji do 60 kg te Marija Mitrović koja je nastupala u kategoriji do 63 kg proteklog su vikenda osvojile Otvoreno prvenstvo Zagreba u boksu te su se tako na najbolji mogući način predstavile široj publici a do kraja godine očekuju ih još po dva nastupa.
U subotu 05.10. odrađen je i posljednji, peti natjecateljski dan na prvenstvu svijeta u kickboxingu u disciplinama low kick i K1.
Hrvatski reprezentativci odradili su dva finala svjetskog prvenstva ali nažžalost nisu uspjeli osvojiti zlatne medalje unatoč odličnim mečevima.

U petak 04.10. odrađen je četvrti natjecateljski dan na prvenstvu svijeta u kickboxingu u disciplinama low kick i K1.
Hrvatski reprezentativci odradili su prva četiri od ukupno izborenih šest finala. Osvojili smo tri srebrne i jednu zlatnu medalju.

Danas, u četvrtak 03.10. odrađen je treći natjecateljski dan na prvenstvu svijeta u kickboxingu u disciplinama low kick i K1.

Danas, u srijedu 02.10. odrađen je i drugi natjecateljski dan na prvenstvu svijeta u kickboxingu u disciplinama low kick i K1.